Wordpress

20 jaar werken met poep!

Het was 14 juli 2004 toen ik mijzelf inschreef bij de Kamer van Koophandel. Oe wat was het spannend. Een eigen onderneming en werken met poep! Wat zou mijn familie ervan vinden? Zouden ze trots zijn of mij uitlachen? Inmiddels bijna 20 jaar verder!!!! Wat ben ik trots dat ik doorgezet heb.

Ik voel me gelukkig en dankbaar dat zoveel mensen al de weg naar mijn praktijk hebben gevonden. Eerst in het mooie Berkel-Enschot, nu al weer 4 jaar in het mooie pittoreske dorpje Nuland.

Onlangs nog weer een mooi resultaat mogen behalen bij een hele bijzondere cliënt. Een vrouw van 62, beginnende Alzheimer, ziet wazig en heeft complete zorg nodig. Ze heeft de laatste maanden erge buikpijn, kan moeilijk naar de wc, voelt zich vol en is misselijk. De eerste kuur van 3 behandelingen levert niet het gewenste resultaat. Maar ik voelde dat de darminhoud zacht moest worden voordat het kon lozen. We plannen een tweede kuur in van 3 behandelingen. Daar zij last heeft van Alzheimer kan ik moeilijk met haar praten over het verleden, want dat herinnert zij zich niet meer. Met haar partner erbij gaan we op zoek naar wat er emotioneel vast kon zitten in haar darmen, je emotionele brein.

6e Behandeling

Wat denk je? In de 6e behandeling vroeg ik wanneer de Alzheimer serieuze vormen aan ging nemen. Dat was zo’n 3 jaar geleden. Toen verliet ook een dochter van hen het huis. Mevrouw heeft zelf altijd voor haar moeder gezorgd en ze vertelde dat ze het verschrikkelijk vond dat haar dochter nu voor haar moest zorgen. “Dat hoort andersom te zijn.” Ze begint te huilen en tegelijkertijd loost ze enorme hoeveelheden oude ontlasting.

Na de behandeling voelt ze zich bevrijd en opgelucht. We gaan 2024 zo in! Laat dit je kans zijn om nu voor eens en altijd van zoveel klachten af te komen. Om je een steuntje in de rug te geven krijg je als Bruistlezer bij het boeken van een abonnement van 3 een korting van 10%. Vermeld bij het boeken de kortingscode steuntje2024.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top