Wordpress

Klachten

Een spastische darm

Ervaar je ongemakken door een spastische darm, ook bekend als het prikkelbare darm syndroom (PDS) of Irritable Bowel Syndrome (IBS)? De symptomen, zoals buikpijn, krampen en spijsverteringsproblemen, kunnen vaak hinderlijk zijn.

Een spastische darm kan diverse oorzaken hebben. Een verstoorde darmflora bijvoorbeeld of verkramping op de darmspier door een opeenhoping van emoties. Je darm is het tweede brein. In de leverhoek (rechts van je buik) zit emotioneel het reflectiepunt van je lever, galblaas en hart. ‘Iets op je lever hebben’ ‘hartzeer’ ‘gal spuwen’ kunnen in die hoek voor de verkramping zorgen. Door de darmen een rustig warm bad te geven en te kijken welke emotie je een plekje hebt gegeven, laat je darm tijdens de colonhydrotherapie heel veel overtollige oude ontlasting los. Het ‘ontlasten’ van de lasten die je met je mee draagt. Dit is een van de meest voorkomende darmklacht die ‘simpel’ met een aantal behandelingen, tussen de 3 en 6 behandelingen, te verhelpen is.

Overweeg colonhydrotherapie, een holistische benadering die gericht is op het reinigen van de dikke darm, voor mogelijke verlichting. Door gezuiverd water zachtjes in de darmen te laten stromen, helpt deze therapie bij het verwijderen van opgehoopte afvalstoffen en kan het de spierspanning verminderen. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional om te bepalen of colonhydrotherapie geschikt is voor jouw situatie. Klaar om het ongemak van een spastische darm of IBS aan te pakken en je welzijn te verbeteren? Neem vandaag nog contact met mij op.

 

Coventina: het is een reinigende behandeling van lichaam en geest middels water en emotie!

Scroll to Top