Wordpress

Over mij

Mijn naam is Kitty Wolf, ik ben docent en therapeut in de colonhydrotherapie en verwelkom je graag in mijn praktijk!

Ik studeerde af aan de academie voor lichamelijke opvoeding, volgde een gedegen opleiding in colonhydrotherapie bij het American Institute for Natural Health en in de Neuro Accosiative Conditioning (NAC)-methode van Anthony Robbins en Health Balance Group.
Na jarenlange ervaringsdeskundige als darmpatiënt en het volgen van bovenstaande opleidingen, ben ik als therapeut en trainster begonnen in dit prachtige vak én begon ik deze therapie te combineren met de NAC-methode. Ik besloot andere mensen te helpen zodat ook zij het nut kunnen ervaren van gezonde darmen én een gezond leven! Inmiddels geef ik al meer dan 17,5 jaar colonhydrotherapie, met nog steeds erg veel liefde en plezier en passie. Het kijken naar het totale mensbeeld vind ik prachtig. Het ontdekken van de kronkels in de gedachtepatronen waardoor de darm in een verkrampte staat kan komen en niet meer kan loslaten. Naast mijn praktijk richtte ik ook een opleidingsinstituut voor colonhydrotherapie op: Academie Coventina

Kitty Wolf
Colonhydrotherapeut

PS Mocht je vragen hebben waarop je het antwoord niet kunt vinden op de site, of heb je klachten die niet vermeld staan, neem gerust contact met me op. Ik sta je graag te woord.

kitty@coloninbalance.com
T 06-52063642

Scroll to Top