Wordpress

meer dan 20 jaar ervaring

Je darmflora komt tot rust

Holistisch energetische massage

Holistisch komt van het Griekse woord “holos”, wat “volkomen” betekent. De holistische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.
Een holistische massage werkt door op het hele lichaam. Het masseren ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Verder stimuleert deze massage de lymfestroom. Een holistische massage werkt ook positief op de chakra’s.
Het vermindert stress en angst en helpt je bewuster te maken van je eigen lichaam. Als je eenmaal bewust bent van je energieblokkades en je weet en voelt waar je energieblokkades zitten, kun je daar bewust mee aan de gang. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en voel je jezelf beter en vrolijker.

De techniek
Bij een holistische massage word je als geheel behandeld. Dit wil zeggen dat het een massage is voor je lichaam en geest. Er zijn bepaalde punten in je lichaam waar je veel spanningen vasthoudt zoals bijvoorbeeld je knieën en je nek. Tijdens deze vorm van massage wordt er extra aandacht besteed aan deze energiepunten.

De grepen zijn over het algemeen rustig en langzaam en met aandacht voor de cliënt. Massagegrepen worden afgewisseld met schuddingen, het pulsen van het lichaam.
De massage begint op de rug en werkt van het hoofd naar de voeten toe. De meeste mensen voelen zich erg ontspannen na een rugmassage, dit komt met name door het feit dat de massage de zenuwen in de rug stimuleert welke naar elk deel van het lichaam lopen. Na de massage van de achterzijde van het lichaam wordt de voorkant van het lichaam gemasseerd, weer van hoofd naar voeten.

Door van het hoofd naar de voeten te masseren wordt het teveel aan negatieve energie afgevoerd via de voeten.

Indien je van deze massage wilt genieten, dan kun je via het tabblad ‘afspraak maken’ een moment inplannen. Een massage van 1,5 uur bedraagt maar € 101,00.
Dit is inclusief gebruik van verwarmde olie, handdoeken en een biologische thee.
De tijd dat je bij mij binnen bent duurt ongeveer 30 minuten langer; zo kun je genieten van je kop thee (voor en na je massage) en kun je rustig bijkomen.

Scroll to Top