Wordpress

Maak hier uw afspraak

U kunt hieronder heel eenvoudig een Colonhydrotherapie afspraak inplannen, of het nu gaat om een herhalingsbehandeling of uw eerste bezoek aan Colon in Balance. Voor nieuwe cliënten raden we aan om eerst een kuur van 3 behandelingen in één week te plannen, bijvoorbeeld op maandag, donderdag en vrijdag, of een andere combinatie die voor u werkt, zoals donderdag, dinsdag en vrijdag. Dit zorgt voor een effectieve start van het proces.

Om het boekingsproces te vergemakkelijken en herhaalafspraken in de toekomst sneller te kunnen maken, kunt u eenvoudig een account aanmaken. Hierdoor hoeft u niet telkens al uw gegevens opnieuw in te voeren bij elke boeking.

Bij het boeken van een kuur van 3 dagen vult u eenvoudig het beschikbare tijdstip voor de eerste dag in. Vervolgens selecteert u ‘Abonnement 3’. Na de eerste behandeling plannen we samen de tweede en derde behandeling in. U ontvangt dan direct een factuur die u gemakkelijk online via iDeal kunt betalen. Ook kunt u ervoor kiezen om de behandelingen contant te betalen, laat dan de iDeallink open.

Indien er geen beschikbare tijdstippen zijn die passen in uw agenda, neem dan gerust contact met mij op via 06-52063642. We kijken dan samen naar alternatieve tijdstippen die voor u haalbaar zijn. Uw welzijn is onze prioriteit, en we staan klaar om u te begeleiden in uw reis naar een gezondere levensstijl.

Scroll to Top