MET WIE

Tisso Products

Via deze link kom je op het product Pro Em San, de ideale probiotica die je darmflora weer aanvult. Het mooie aan dit product is dat de goede bacteriën in een gefermenteerde vloeistof zit waardoor ze levend de darm bereiken. Neem dit in de ochtend op nuchtere maag, een half uur voor je eerste maaltijd.

Fyto-Life

fyto-life.nl

Sinds het begin van Colon in Balance werk ik al samen met Fyto-Life. De eigenaar, Ron Swinkels, is een zeer gerenommeerd therapeut in zijn vak als orthomoleculair therapeut en fytotherapeut (kruidentherapie). De producten die ik gebruik komen grotendeels van Fyto Life en mijn cliënten hebben geweldige resultaten. Ron Swinkels is tevens de therapeut waar ik mijn cliënten naar toe stuur om een algemene lichamelijke check-up te hebben. Dit om te kijken wat ze nog kunnen doen na de spoelingen om qua gezondheid weer op het oude niveau te komen als ze nog niet helemaal klachtenvrij zijn.

Innerwave

innerwave.nl

Het unieke en bewezen concept van de Innerwave voedingssupplementen met onder andere een kruidenformule levert een enorme bijdrage aan de reinigingskuur die je volgt bij Colon in Balance. Ongelooflijk wat er allemaal loskomt aan oude opgehoopte gifstoffen, darmslakken en overige afvalstoffen! De kuur is eenvoudig thuis te doen, bestaat uit 100% kwalitatief hoogstaande producten en is veilig en betrouwbaar. Innerwave is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven als investering voor een gezonde en vitale toekomst!

Beroepsgroep voor Colon Hydrotherapie

bcht.nl

Overzicht van alle therapeuten die zich hebben aangemeld bij de beroepsgroep. Dat houdt niet in dat er op andere plekken in Nederland geen therapeuten werkzaam zijn. Verder is hier objectieve en transparante uitleg te vinden over Colon Hydrotherapie, voor cliënten en beroepsmatig geïnteresseerden.

Sanitas Humanus

sanitashumanus.com

Om meer duidelijkheid te krijgen in sommige situaties hoe het met de gezondheid gesteld is van cliënten, sturen wij de feces op naar het laboratorium. Sanitas Humanus is een heel goed laboratorium, dat hoge kwaliteit en zekerheid levert.

Zonder noodzaak is het altijd mogelijk om de feces op te laten sturen voor onderzoek. Dit zit voor een groot deel in het verzekeringspakket. Zoek het na in uw polis.

Zhineng Qigong Nederland, Zhineng Qigong Instituut Nederland

zhigong.nl

Zhineng Qigong is door de Chinese regering als de meest effectieve zelfhelende vorm van Qigong benoemd en is een van de elf erkende helende vormen van Qigong (er zijn 4000 vormen)! Hierdoor zakt je stressniveau, vermindert ziekte en neemt je levenskwaliteit toe.

Alternatieve geneeswijzen

alternatievegeneeswijzen-info.nl

Op deze site zie je alle soorten alternatieve genezers bij jou in de buurt