Gezondheid in balans

Wil je een mooi, vitaal lichaam? Colonhydrotherapie kan een belangrijke eerste stap zijn; een aangename, zachte behandeling van hoge darmspoelingen, waarbij je een douche van binnenuit krijgt. Met colonhydrotherapie brengt Colon in Balance de gezondheid in balans. Dat gebeurt uiterst veilig en integer.

Herken je dat? Problemen met de stoelgang, zoals obstipatie, een prikkelbaar darmsyndroom (IBS), gasvorming of andere klachten, terwijl je de oorzaak niet kent? Of dat je een opgeblazen gevoel hebt, ‘alsof je maanden zwanger bent’? Vaak eet je onbewust voedsel dat je lichamelijk niet nodig hebt, terwijl 70% van je gezondheid in de darmen begint.

Onze gezondheid begint van binnenuit. De behandelingen van Colon in Balance doen dat ook. Colon in Balance biedt colonhydrotherapie aan, al dan niet in combinatie met:

  • een lever- en galblaasreiniging, eventueel van Andreas Moritz
  • darmtherapie, waarbij we via fecesanalyse de gezondheid in kaart brengen en aan de hand daarvan een gespecificeerd therapieplan samenstellen
  • een detoxkuur door Sapvasten of met een kuur van Innerwave (voor een goede dieptereiniging van de dunne en dikke darm, zónder hongergevoel).

Tijdens de intake onderzoeken we welke vorm het best bij je past.