Academie Coventina

De meest uitgebreide opleiding voor Colonhydrotherapie

Academie voor Colonhydrotherapie Coventina biedt de mogelijkheid een HBO-opleiding voor colonhydrotherapie te volgen. De academie is uniek in Europa vanwege haar onderwijsprogramma, omdat zij de Personalised Flow Techniek (PFT) aanbiedt in combinatie met de zelf ontwikkelde Emotional Release Methode (ERM). De essentie van Coventina is colonhydrotherapie. Voeding, life coaching, microbiologie en, indien nodig, de medische basisvakken maken het aanbod compleet.

In de opleiding leer je deze technieken kennen, ermee oefenen en ze gebruiken tijdens een darmspoeling. Door de juiste vragen te stellen kun je de emotionele blokkade raken, waardoor het proces van loslaten tijdens de spoeling enorm bevorderd wordt. Met als gevolg dat lichaam en geest een goede reiniging kunnen ervaren. Om ERM goed aan te leren is vooral de therapeutische houding van groot belang en daaraan wordt dan ook veel aandacht geschonken.

Colonhydrotherapie is een oude professie, die al eeuwenlang een heel efficiënte uitwerking heeft op de gezondheid van de mens. Reinigen is voor veel volkeren een normale methode om een goede gezondheid van de mens te behouden. In Nederland neemt de bekendheid over colonhydrotherapie toe. Wie deze therapie toevoegt aan de huidige praktijk of een praktijk in deze therapie start, levert een extra dimensie in de complementaire gezondheidszorg.

Academie Coventina

  • is een praktijkgerichte opleiding, die zeer gedegen, hoog kwalitatief onderwijs biedt
  • werkt met de zelf ontwikkelde methode Emotional Release Methode (ERM)
  • vult met de Personalised Flow Techniek (PFT), omdat ieder individu en iedere darm andere ballast met zich meedraagt en anders gestimuleerd moet worden
  • is uniek in haar onderwijsprogramma door de combinatie van microbiologie en de life-coaching methode

Lees meer over de opleiding op coventina.nl