Detox door Sapvasten

Sapvasten

Door jezelf en je lichaam twee keer per jaar de ruimte te geven om je te ontlasten van deze toxines en van stress geef je ruimte aan je gezondheid. Je lijf kan zich herstellen.
Sapvasten, ook wel aangeduid als detox, ontslakken, reinigen of ontgiften geeft je spijsverteringssysteem de kans om zichzelf te ontdoen van alle afvalstoffen, gifstoffen, zware metalen, E-stoffen, etcetera.

Er zijn diverse manieren om aan je gezondheid te werken met een sapvastenweek. Welke optie je ook kiest, het draagt altijd bij aan het verbeteren, herstellen of behouden van de gezondheid in je darmen en daarmee in je eigen lichaam. Ook al ben je gezond en heb je een dagelijkse stoelgang: elk lichaam heeft van tijd tot tijd een douche van binnenuit nodig.

A. Je gaat thuis sapvasten en neemt de tijd voor jezelf.

Neem tijdens het sapvasten enkel sappen. Om je lichaam de ruimte te geven, naast bijvoorbeeld je werk en de opvoeding van kinderen kan je er ook voor kiezen licht verteerbaar voedsel aan je kuur toe te voegen. Plan naast je werk niet te veel andere activiteiten. Je kunt wel lekker naar een sauna of een beautybehandeling nemen, maar schrap deze week feestjes, vergaderingen en recepties. Het is tijd voor jóu!

Je kunt een week thuis sapvasten goed combineren met een kuur van drie colonhydrotherapiebehandelingen bij ons in de praktijk, al dan niet in combinatie met de Innerwavekuur of een lever- en galblaasreiniging.

Lekkere recepten voor sapvasten vind je o.a. hier

B. Je kunt ook naar een intern kuuroord gaan en je daar compleet laten verwennen, terwijl vast voedsel je onthouden wordt. Bel me op 06-52063642 voor meer informatie.

Ontgiftingsreacties

Je kunt tijdens het sapvasten last krijgen van de verzuring in je lijf. Denk aan hoofdpijn, misselijkheid en zware benen. Je kunt je wat lusteloos voelen en last hebben van verschijnselen die lijken op griep of verkoudheid. Dat zijn ontgiftingsreacties. Mijn advies? Geef eraan toe en neem vooral geen pijnstillers of iets dergelijks. Je kunt ook altijd contact met me opnemen voor meer advies.